Ciasto z musem Mango z kokosowym Dacquoise

Ciasto z musem Mango z kokosowym Dacquoise
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta z musem z Mango z kokosowym Dacquoise. Ten bezglutenowy przepis służy 6 i kosztuje 1,84 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 489 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ciężką śmietanę, mango, cukier cukierniczy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Kremowe batoniki z musem kokosowym Mango z kokosową skórką, Orzech laskowy Dacquoise z musem czekoladowym i kandyzowanymi orzechami laskowymi, oraz Mus Z Mango, Limonki I Kokosa.

Instrukcje

1
Dla dacquoise
2
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F. Linia kilka arkuszy do pieczenia z pergaminem. Weź 3 " formy pierścień (lub jakiejkolwiek formy rozmiar chcesz użyć) i śledzić kilka okręgów na arkuszach pergaminu, aby pomóc ci podczas rury bezy. Odwróć arkusze pergaminu (aby nie dostać atramentu na bezach).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Połącz kokosowy, migdałowy posiłek i cukier cukierniczy w robocie kuchennym. Proces aż do pełnego połączenia i bardzo dobrze. Przełożyć do dużej miski i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Połącz białka jaj i śmietanę z kamienia w misce miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki. Ubijaj na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty.Po uruchomieniu miksera wlać cukier w wolnym strumieniu. Kontynuuj ubijanie, aż beza stanie się sztywna i błyszcząca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem TatarskiKrem Tatarski
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać około jednej czwartej bezy do mieszanki mączki migdałowej i ostrożnie złożyć dużą gumową szpatułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Dodaj resztę bezy i złóż, uważając, aby nie opróżnić bezy za bardzo.Zeskrobać bezę do worka z ciastem wyposażonego w gładką okrągłą końcówkę 1/2". Wymieszaj bezę na przygotowane arkusze, układając spiralę, aby wypełnić każdy ze śledzonych okręgów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
7
Piec około 30-40 minut, obracając w połowie, aż bezy będą jasnobrązowe i suche w dotyku. Może to potrwać dłużej w zależności od wilgotności w kuchni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Umieścić wodę w małej misce i posypać żelatyną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Niech kwitną na około 5 minut.W międzyczasie przecier z mango i cukier Połącz w średnim rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puree Z MangoPuree Z Mango
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Umieścić na średnim ogniu i mieszać, aż się rozpuści.
4
Zdjąć z ognia.
5
Dodaj żelatynę i mieszaj, aż się rozpuści. Uwaga: mieszanina mango powinna być wystarczająco ciepła, aby stopić żelatynę. Jeśli nie jesteś pewien, zawsze możesz podgrzać mieszaninę żelatyny, aby upewnić się, że jest płynna przed dodaniem jej do mango.Przechowywać mieszaninę w lodówce przez około 10 minut, aby ostygła.Ubić śmietanę na miękkie szczyty. Złóż około jednej trzeciej do mieszaniny mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
6
Dodaj resztę kremu i ostrożnie złóż, aż do włączenia.Wyłożyć blachę do pieczenia papierem pergaminowym lub papierem woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Umieść 3 " pierścień formy na arkuszu. Linia każdy pierścień z paskiem octanu (można je znaleźć w sklepach dostawy ciasto w rolkach, lub można wyciąć kawałek, aby dopasować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Umieścić dacquoise rundy na dole każdego pierścienia. Wypełnij każdą formę do połowy musem z mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1
Śmietanę i cukier cukierniczy połączyć w mikserze stojącym wyposażonym w nasadkę do ubijania. Bicz na średnich prędkościach do miękkich szczytów. Top każde ciasto (jeszcze w formach) z niektórych bitą śmietaną i ponownie przechowywać w lodówce podczas pokroić Mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Mango przeciąć na pół, odrzucając dół, i odciąć skórkę. Pokrój połówki mango na cienkie 1/8 " grube plastry.Ułóż plasterki na ciastach w formacji róży, zaczynając od środka i ćwicząc. Być może będziesz musiał przyciąć niektóre elementy, aby pasowały.Wypchnij ciasta z form i odetnij paski octanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
3
Serwuj natychmiast (jeśli nie chcesz jeszcze serwować, nie odmaluj, dopóki nie będziesz gotowy do serwowania).
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn