W Pełni Załadowane Deviled Jaj
W pełni załadowany Deviled Eggs jest bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 71 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz przyprawę do pieprzu cytrynowego, sos ranczo, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Loaded Bacon Jalapeno Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz W Pełni Załadowane Pręty.
Instrukcje
Umieść jajka w dużym garnku i przykryj lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej; gotować jajka przez 10 do 12 minut.
Odcedzić wrzącą wodę i napełnić garnek zimną wodą. Po 2 do 3 minutach wylej wodę i zastąp ją zimną wodą. Powtarzaj, aż jaja zostaną całkowicie schłodzone, 10 do 15 minut. Jajka obrać ze skórki.
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu i gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Wyjąć z ognia i ostudzić.
Jajka pokroić na pół wzdłuż i zgnieść żółtka do miski; połówki białka przełożyć na talerz. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać ze śmietaną, majonezem, sosem ranch, musztardą Dijon, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i przyprawą do pieprzu cytrynowego, aż mieszanina żółtka będzie gładka. Wymieszać kawałki boczku i ser Cheddar.
Obficie wypełnić połówki jaj nadzieniem i posypać każde jajko papryką. Przechowywać w lodówce aż schłodzone przed podaniem.