W Pełni Załadowane Deviled Jaj

W Pełni Załadowane Deviled Jaj
W pełni załadowany Deviled Eggs jest bezglutenowe przepis z 24 porcjami. Ta przystawka ma 71 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jeśli masz przyprawę do pieprzu cytrynowego, sos ranczo, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 12%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Loaded Bacon Jalapeno Deviled Eggs, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz W Pełni Załadowane Pręty.

Instrukcje

1
Umieść jajka w dużym garnku i przykryj lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia i zmniejszyć ogień do średniej; gotować jajka przez 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić wrzącą wodę i napełnić garnek zimną wodą. Po 2 do 3 minutach wylej wodę i zastąp ją zimną wodą. Powtarzaj, aż jaja zostaną całkowicie schłodzone, 10 do 15 minut. Jajka obrać ze skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Rozgrzać olej roślinny na małej patelni na średnim ogniu i gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wyjąć z ognia i ostudzić.
5
Jajka pokroić na pół wzdłuż i zgnieść żółtka do miski; połówki białka przełożyć na talerz. Żółtka rozgnieść widelcem; wymieszać ze śmietaną, majonezem, sosem ranch, musztardą Dijon, czosnkiem w proszku, cebulą w proszku i przyprawą do pieprzu cytrynowego, aż mieszanina żółtka będzie gładka. Wymieszać kawałki boczku i ser Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
Ranch DressingRanch Dressing
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Obficie wypełnić połówki jaj nadzieniem i posypać każde jajko papryką. Przechowywać w lodówce aż schłodzone przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona CebulaDo Posypania Sałata Rzymska, Pokrojony Pomidor I Pokrojona W Plasterki Czerwona Cebula
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn