Vidalia Dip Cebulowy

Vidalia Dip Cebulowy
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Vidalian Dip cebulowy może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 54 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 1147 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz mleko włoski * trzy mieszanki sera, walla Wallan cebula, majonez o obniżonej zawartości tłuszczu Mayo, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Słodki Vidalian Dip Cebulowy, Vidalian Dip Cebulowy, oraz Vidalian Dip Cebulowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
3 pierwsze składniki wymieszać.
3
Rozprowadzić na dnie 9-calowego talerza ciasta; posypać parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Piec 45 min. albo aż do złotego brązu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn