Vanilla Hot Chocolate Mix

Vanilla Hot Chocolate Mix
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje,więc spróbuj waniliowej gorącej czekolady. Ten przepis sprawia, że 32 porcje z 268 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kakao w proszku, mleczną czekoladę, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, Krem z masła waniliowego, mus z białej czekolady waniliowej i Syrop waniliowy na tort weselny, oraz Babeczki waniliowe wypełnione kremem czekoladowym z lukrem waniliowym.

Instrukcje

1
Umieścić cukier w dużej misce. Podziel połowę fasoli wanilii wzdłuż, zeskrobaj nasiona na cukier i dodaj strąk. Pracuj nasionami palcami. Przykryć szczelnie folią i odstawić na noc w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
NasionaNasiona
CukierCukier
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
W robocie kuchennym wyposażonym w metalowe ostrze przetwarzaj półsłodką czekoladę i mleczną czekoladę do drobno zmielonego, używając 4-sekundowych impulsów. (W razie potrzeby proces w dwóch partiach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka CzekoladaPółsłodka Czekolada
Czekolada MlecznaCzekolada Mleczna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Wyjąć kapsułkę z cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
4
Do cukru dodaj zmieloną czekoladę i kakao w proszku i ubijaj, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CzekoladaCzekolada
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Przechowywać hermetyczną mieszankę w temperaturze pokojowej przez okres do sześciu miesięcy.
1
Dla każdej porcji, ciepła 8 uncji mleka w małym rondlu na średnim ogniu, aż do oparzenia (lub kuchenka mikrofalowa 2 1/2 minut przy pełnej mocy).
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij w 1/4 do 1/3 szklanki mieszanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Podawać z niesłodzoną delikatnie bitą śmietaną lub pianką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
PiankiPianki
1
* Zachowaj drugą połowę fasoli waniliowej do innego użytku, na przykład drugą partię cukru waniliowego, która utrzymuje się w nieskończoność i może być używana do pieczenia, kawy lub po prostu do posypywania owoców lub gofrów.* Holenderskie kakao procesowe zostało potraktowane roztworem alkalicznym, który nadaje mu ciemniejszy kolor i mniej gorzki smak oraz sprawia, że łatwiej się rozpuszcza. Droste to dobra marka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Holenderski Przetworzony Proszek KakaowyHolenderski Przetworzony Proszek Kakaowy
Cukier WaniliowyCukier Waniliowy
WaniliaWanilia
KawaKawa
OwoceOwoce
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia1
Magazyn