Vanilla Chip Cherry Cookies
Vanilla Chip Cherry Cookies to lacto ovo vegetarian deser. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 7G tłuszczu i w sumie 195 kalorii. Ten przepis serwuje 27 i kosztuje 100 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jeśli masz pod ręką ekstrakt z migdałów, sól, wiśnie maraschino i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 9%, który można poprawić. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kendra ' s Vanilla-Cherry Chocolate Chip Cookies, Ciasto wiśniowe z bitą śmietaną waniliową, oraz Babeczki wiśniowe z lukrem waniliowym Bourbon dla.
Instrukcje
W dużej misce masło śmietankowe i cukry, aż będą lekkie i puszyste.
Dodawaj jajka pojedynczo, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Pokonaj ekstrakt.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawaj do kremowej mieszanki i dobrze wymieszaj. Dodaj frytki i wiśnie.
Upuść zaokrąglone łyżki stołowe 2 cale. osobno na niesmażone blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 10-12 minut lub do lekkiego zrumienienia.
Wyjmij do rusztów, aby ostygły.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Prosecco
Kremowa Sherry, Madera i Prosecco to świetny wybór na ciasteczka. Sweet bubbly Prosecco nie przytłacza prostego cukru ani kruchych ciasteczek, słodka kremowa sherry uzupełnia przyprawione ciasteczka, a orzechowe nuty Madery idealnie pasują do Ciasteczek z orzechami. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Dobrze teraz, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w zimne popołudnia, podawane z biscotti do zanurzenia w ""włoskim stylu"". "