Ugotuj książkę: Crème Brûlée
Ugotuj książkę: Crème Brûlée może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 639 kalorii, 6G białka, oraz 50 g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz żółtka, cukier granulowany, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 698 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Klon Crème Caramel, Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, oraz Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Użyj powolnej kuchenki 6-quart i odpornego na ciepło naczynia, które pasuje do wnętrza Kamionki. Użyłem 1 1/2-quart danie zapiekanki.
Dodaj wodę wokół naczynia, aż do połowy boku naczynia. (Używasz powolnej kuchenki jako bain-marie lub łaźni wodnej.)
W misce do miksowania ubijamy jajka, śmietanę, cukier i wanilię.
Wlać mieszaninę do naczynia, przykryć i gotować na wysokościach przez 2 do 4 godzin. Krem powinien być ustawiony z centrum jeszcze trochę jiggly. Dotknij lekko powierzchni palcem, aby sprawdzić. W przeciwieństwie do piekarnika, trudno będzie to rozgotować. Nie martw się.
Bardzo ostrożnie (używaj rękawic kuchennych!) wyjąć naczynie i pozostawić do całkowitego ostygnięcia na blacie, a następnie schłodzić w lodówce przez 2 do 3 godzin. Przed podaniem, posypać cukier surowy na górze i brązowy z palnikiem kuchennym, lub umieścić pod brojlerem na 3 do 5 minut, lub aż cukier rumiane. Schłodzić ponownie przed podaniem.