Tłuczone Ziemniaki Z Jedwabistym Czosnkiem

Tłuczone Ziemniaki Z Jedwabistym Czosnkiem
Jedwabisty czosnek puree ziemniaczane jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 253 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pieprz, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Lekkie i jedwabiste puree ziemniaczane, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szoruj ziemniaki. W razie potrzeby pozostaw skórki lub obierz cienko i usuń Oczy. Pozostawić w całości lub pokroić na duże kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
2
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia; dodać ziemniaki i czosnek. Przykryć i podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Gotować całe ziemniaki 30 do 35 minut, kawałki ziemniaków 20 do 25 minut lub do miękkości; odcedzić. Potrząśnij patelnią delikatnie na małym ogniu, aby wysuszyć ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CzosnekCzosnek
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Tłucz ziemniaki w średniej misce, aż nie pozostaną grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj mleko w małych ilościach, ubijając po każdym dodaniu. (Ilość mleka potrzebnego do uzyskania gładkich i puszystych ziemniaków zależy od rodzaju użytych ziemniaków.)
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
5
Dodać masło, sól i pieprz. Energicznie ubijać, aż ziemniaki będą lekkie i puszyste. W razie potrzeby posypać masłem lub posypać papryką, posiekaną świeżą natką pietruszki, rukolą rzeżuchą lub szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
Rukiew WodnaRukiew Wodna
ZiemniakZiemniak
PaprykaPapryka
MasłoMasło
SzczypiorekSzczypiorek
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn