Tweedowe Ciasta (Kruche Z Czekoladą Pokryte Toffi)
Tweedowe ciasta (kruche ciasto z czekoladą pokryte toffi) mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 135 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, ekstrakt waniliowy, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Toffi W Czekoladzie, Toffi Migdałowe W Czekoladzie, oraz Precel Toffi W Czekoladzie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 149°. Linia dwie 9-calowe okrągłe patelnie z pergaminem.
W dużej misce ubij razem masło i cukier, aż będą lekkie i puszyste. Beat in vanilla.
Dodaj mąkę i sól do ciasta i ubijaj, aż ciasto zacznie się łączyć. Beat in toffi bits until just incorporated.
Ciasto podzielić na dwie równe części. Wciśnij jedną połowę do przygotowanej patelni tortowej, wygładzając wierzch palcami. Lekko nakłuć powierzchnię widelcem. Powtórz z drugą połową ciasta.
Pieczemy kruche ciasto na złoty kolor, około 40 minut. Gdy ostygnie, pokroić w kliny lub prostokąty.