Mini Biszkopty Z Dyni
Mini biszkopty z dyni mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, kolor żywności, słodkie ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 24 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj flaky mini-biszkopty z przyprawionym masłem dyniowym, Ciastka Serowe Mini, oraz Mini Włoskie Herbatniki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 350°. Wymieszaj mieszankę do pieczenia, słodkie ziemniaki, wodę i cukier, aż powstanie miękkie ciasto. Obróć ciasto na powierzchnię posypaną mieszanką do pieczenia; delikatnie zwijaj w mieszance do pieczenia, aby pokryć. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy.
Uformuj ciasto na 12 kulek.
Umieścić na nieprzetworzonym arkuszu cookie. Włóż okrągły koniec nerkowca do góry każdej kulki. Zrób twarz z dyni, wkładając rodzynki do oczu i nosa z boku każdej kulki.
Wymieszać jajko i kolor żywności; pędzel na dynie.
Piec 15 do 20 minut lub do jasnego złotego koloru.