Tuńczyk, Fasola Cannellini I Czarne Oliwki

Tuńczyk, Fasola Cannellini I Czarne Oliwki
Tuńczyk, fasola Cannellini i czarne oliwki to bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Na 4,28 zł za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 57 g tłuszczu, oraz w sumie 1016 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, oliwki, nie wegetariańskie i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Fasola Cannellini i tuńczyk, Hiszpańska fasolka cannellini frittata z czarnymi oliwkami i fetą, oraz Stek Z Tuńczyka Z Fasolą Cannellini.

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. GEN5 Merlot z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
GEN5 Merlot
GEN5 Merlot
# 40 entuzjasta wina Top 100 Best Buy of 2019
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia91
Magazyn