Trzy Serowe Muszle Makaronu Wołowego
Trzy-serowe muszle makaronu wołowego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 26g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mieloną wołowinę, masywny sos pomidorowy z makaronem, mieszankę serów i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekane makarony z wołowiną, suszonymi pomidorami i szpinakiem, Muszle makaronu i ser, oraz Muszle Makaronu Z Farszem Z Serem Ricotta.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. gotować i odsączyć skorupy makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W 10-calowej patelni, gotować mieloną wołowinę na średnim ogniu 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż dokładnie ugotowane;odcedzić. Lekko ostudzić, około 5 minut.
W dużej misce, wymieszać sos do makaronu i wody.
Wlać 1 szklankę mieszanki sosu do makaronu na dnie niełuskanego 13x9-calowego (3-quart) szklanego naczynia do pieczenia. W średniej misce wymieszaj ser, 1 szklankę włoskiego sera, parmezan, jajko i gotowaną mieloną wołowinę. Łyżka heaping mieszanka łyżka do każdej powłoki. Ułóż nadziewane muszle na sosie w naczyniu do pieczenia.
Pozostałą część sosu zalać wierzchem, całkowicie pokrywając muszle. Przykryć folią.
Piec 40 do 45 minut lub do bąbelków i nadzienie serowe jest ustawiona.
Posypać pozostałym 1/2 szklanki włoskiego sera.
Piec 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.
Posypać natką pietruszki.