Truskawkowa gorąca czekolada z czekoladowymi precelkami
Need a dairy free side dish? Truskawkowa gorąca czekolada z czekoladowymi precelkami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.12 za porcję. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz agawę, półsłodkie chipsy czekoladowe, kakao w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Peppermint Precel Dippers, Cheesy Precel Dippers, oraz Precel Dog Dipers Z Serowym Dipem Chili.
Instrukcje
Dla precla dippers: linia mała blacha do pieczenia z woskiem lub pergaminem.
Umieść czekoladę w małej misce, a miseczkę połóż na patelni z ledwo gotującą się wodą. Mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Łyżka roztopionej czekolady na precle pozostawiając 2-calowy uchwyt na górze.
Przenieść do przygotowanej blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż czekolada ustawi, o 30 protokół. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej.
W przypadku gorącej czekolady: w blenderze połącz mleko migdałowe, kakao w proszku, agawę i truskawki. Zmiksować na gładką masę.
Przełożyć do średniego rondla i dodać chipsy czekoladowe.
Podgrzać na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina będzie gładka i czekolada stopi się, o 8 protokół.
Gorącą czekoladę wlać do 4 kubków i podawać razem z dipperami.