Trufle Śnieżne
Need a gluten free hor d ' oeuvre? Snowball trufle może być super przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ekstraktu z migdałów, masło, ciężka śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 56 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest improvable. Spróbuj Trufle śnieżne, Snowball, oraz Ciasto Na Śnieżki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W misce, dodać i podgrzać śmietanę, masło, ekstrakt i 8 uncji białej czekolady w kuchence mikrofalowej o średniej mocy w odstępach 30 sekund. Upewnij się, że mieszasz między przerwami, aby uniknąć przypalenia. Kontynuuj w 30-sekundowych odstępach, mieszając pomiędzy nimi, aż czekolada będzie gładka i roztopi się. Wsypać przesiany cukier puder. Przykryj miskę i włóż ją do lodówki na około 1 1/2 godziny.
Umieść regał chłodzący nad 1 blachą do pieczenia.
Wytnij kawałek pergaminu, aby pasował do wnętrza innej blachy do pieczenia. Pozostałą czekoladę roztopić w kuchence mikrofalowej. Wyjąć schłodzoną i półtwardą mieszaninę trufli. Używając łyżki stołowej, miarka się na tyle, aby piłka, o wielkości 1 uncji.
Połóż piłkę na stojaku. Kontynuuj proces, aż cała mieszanina trufli zniknie. Powinieneś mieć jakieś 16 trufli.
Używając pędzla do ciasta, "maluj" na roztopionej czekoladzie i umieść na pokrytym pergaminem arkuszu ciastek. Wyznaczyć rękę używać tylko do posypywania kokosa. Przed przejściem do malowania następnej trufli, użyj "posypać rękę" do dekoracji trufli. Kontynuuj na przemian malowanie i posypywanie, aż skończysz. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.