Trufle Malinowo-Krówkowe

Trufle Malinowo-Krówkowe
Trufle malinowo-Krówkowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 72 i kosztuje 23 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką skracanie, Likier malinowy, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Trufle Malinowo-Krówkowe, Trufle Krówkowe, oraz Peppermint Fudge Trufle.

Instrukcje

1
Mikrofalowe kąski czekolady w szklanej filiżance o wysokości 1 1/2 do 2 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając co 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nowy SernikNowy Sernik
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2
Ubić serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Dodaj roztopioną czekoladę, konfitury i Likier, ubijając do wymieszania. Wymieszać z okruchami; przykryć i schłodzić 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
PrzetworyPrzetwory
(z Kartonu)(z Kartonu)
4
Uformuj mieszaninę w 1-calowe kulki; przykryj i zamrozić 1 godzinę lub do momentu, aż będzie jędrny.
5
Mikrofalowe czekolady powłoki w 4-cup szklanej miarki w wysokiej 1 1/2 do 2 1/2 minuty lub do stopienia, mieszając co 30 sekund. Zanurz kulki w powłoce; umieść na papierze woskowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
6
Umieścić białą czekoladę i skracanie w małej wytrzymałej plastikowej torbie na suwak; uszczelnić. Zanurz w gorącej wodzie, aż czekolada się rozpuści; zagniataj, aż będzie gładka. Wyciąć małą dziurkę w 1 rogu worka i mżawka mieszaniny na trufle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone1 łyżeczka Plus 2 łyżki Masła, Podzielone
Filiżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub RodzynekFiliżanka Półsłodkich Kawałków Czekolady Lub Rodzynek
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
TrufleTrufle
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
7
Pozostaw na twardo. W razie potrzeby przechowywać w lodówce lub zamrażarce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje72
Ocena Zdrowia0
Magazyn