Trufle Czekoladowe Z Masłem Malinowo-Orzechowym Z Proszkiem Kakaowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów kulinarnych, więc spróbuj czekoladowych trufli z masłem Malinowo-orzechowym z kakao w proszku. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 184 kalorie, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka ekstraktu z malin, śmietany, ekstraktu z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Masło Orzechowe-Trufle Kakaowe, Czekolada Masło Orzechowe Gorące Kakao, oraz Trufle Kakaowe Orzechowe.
Instrukcje
Posiekaj czekoladę i włóż do żaroodpornej miski. W rondlu na średnim ogniu zagotować ciężką śmietanę, masło i sól; wlać czekoladę i odstawić do całkowitego rozpuszczenia, około 10 minut. Wymieszaj gumową szpatułką lub trzepaczką, aż będzie gładka. (Jeśli to konieczne, mikrofalówka w 20-sekundowych odstępach czasu, aż czekolada topi się.)
Ubijamy ekstrakty z wanilii i malin, a następnie mieszamy z masłem orzechowym. Mieszaj, aż ganache będzie gładki i błyszczący.
Wlać do płytkiej naczynia do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż firma, co najmniej 3 godziny lub na noc.
Zwijamy łyżeczki ganache na 18-24 kulki, następnie zwijamy w kakao w proszku.
Przenieść do blachy do pieczenia wyłożonej pergaminem, przykryć folią i przechowywać w lodówce, aż firma, co najmniej 1 godzinę lub na noc. (Aby zrobić je z wyprzedzeniem, zwinąć w kulki, ale nie powlekać; przykryć i zamrozić do 2 tygodni.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 minut przed odkryciem, a następnie zwinąć w powłokę.)