Tropical Island Dessert
Ten przepis zawiera 16 porcji z 104 kalorii, 5G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 55 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, okruchy krakersów graham, gumowate cukierki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 54 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tropical Island Chex ® Mix (1/2 ), Tropical Island Chicken, oraz Tropical Island Refresher dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W misce rozpuść żelatynę we wrzącej wodzie. Wymieszaj w zimnej wodzie.
Wlać do 6-kubkowej formy pierścieniowej pokrytej sprayem do gotowania.
Dodaj 2 łyżki gumowatych cukierków. Schłodź przez 1 godzinę. Dodaj pozostałe cukierki. Schłodź przez 1-2 godziny lub do stwardnienia.
W misce ubij mleko i budyń. Przykryj i schłódź, aż będzie gotowy do użycia.
Aby zrobić liście palmy, pokrój wapno na pół; usuń i wyrzuć miazgę.
Połóż połówki limonki, ściętą stroną do dołu, na desce do krojenia. Ołówkiem Naszkicuj pięć liści od dołu do góry na każdej połowie.
Wytnij liście, pozostawiając środek nienaruszony; wykonuj małe nacięcia, aby uzyskać wygląd liścia palmowego. Aby stworzyć podstawę dla drzew, Odwróć jednorazowy kubek do góry nogami; wytnij dwie małe szczeliny na dole. Włóż laskę cynamonu do każdej szczeliny na pnie drzew. Rozbij wykałaczkę na pół. Włóż spiczaste końce do środka połówek limonki; włóż połamane końce do laski cynamonu.
Rozformuj żelatynę na 12 cali. półmisek do serwowania.
Umieść kubek na środku pierścienia żelatynowego. Łyżka budyń waniliowy nad kubkiem, wypełnienie centrum pierścienia.
Posyp okruchami krakersów graham na piasek.
Umieść ziele angielskie u podstawy drzew na orzechy kokosowe (wyrzuć ziele angielskie przed podaniem).
W razie potrzeby udekoruj jagodami i dodatkową gumowatą rybą.