Trix™ Cereal Cake Pops

Trix™ Cereal Cake Pops
Trix™ Cereal Cake Pops może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 267 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mix ciasto, płatki, betty rich & kremowy lukier waniliowy , i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 252 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Trix ® Cereal Cake Pops, Trix ® Cereal Crunch Cake, oraz Tort Lodowy Trix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
W dużej misce, crumble cake; wymieszać lukier, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do czasu, aż będzie wystarczająco twardy, aby kształtować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Rozwałkuj ciasto na 48 (1 1/2 cala) kulek; umieść na arkuszu ciastek. Zamrozić od 1 do 2 godzin lub do momentu uzyskania jędrności. Tymczasem grubo zmiażdżyć płatki. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
W 1-quart microwavable miski, kuchenka mikrofalowa 12 oz powłoki cukierków odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie w mikrofalówce i mieszanie w 15-sekundowych odstępach, aż do stopienia; mieszaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Usuń jedną trzecią kulek z zamrażarki. Używając 2 widelców, zanurz i rzuć każdą kulkę w powłoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
6
Umieścić na woskowanym papierze wyłożonym arkuszem ciastek. Natychmiast posypać pokruszonymi płatkami. Roztopić pozostałą powłokę cukierków w partiach 12-uncji; zanurzyć pozostałe kulki i posypać płatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Margaryny Lub Masła2 łyżki Margaryny Lub Masła
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Umieścić w lodówce.
8
Aby służyć, ostrożnie włóż patyki do kulek tortowych. Wszystkie pozostałe kulki ciasta przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn