Trix™ Cereal Cake Pops

Trix™ Cereal Cake Pops
Trix™ Cereal Cake Pops może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 48. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 267 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mix ciasto, płatki, betty rich & kremowy lukier waniliowy , i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 252 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Spróbuj Trix ® Cereal Cake Pops, Trix ® Cereal Crunch Cake, oraz Tort Lodowy Trix dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Zrobić i piec ciasto zgodnie z zaleceniami na polu 13x9-calowy patelni. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
W dużej misce, crumble cake; wymieszać lukier, aż dobrze wymieszane. Przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do czasu, aż będzie wystarczająco twardy, aby kształtować.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Rozwałkuj ciasto na 48 (1 1/2 cala) kulek; umieść na arkuszu ciastek. Zamrozić od 1 do 2 godzin lub do momentu uzyskania jędrności. Tymczasem grubo zmiażdżyć płatki. Arkusz cookie linii z papieru woskowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
4
W 1-quart microwavable miski, kuchenka mikrofalowa 12 oz powłoki cukierków odkryte na wysoki 1 minuta 30 sekund; wymieszać. Kontynuuj podgrzewanie w mikrofalówce i mieszanie w 15-sekundowych odstępach, aż do stopienia; mieszaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Usuń jedną trzecią kulek z zamrażarki. Używając 2 widelców, zanurz i rzuć każdą kulkę w powłoce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Umieścić na woskowanym papierze wyłożonym arkuszem ciastek. Natychmiast posypać pokruszonymi płatkami. Roztopić pozostałą powłokę cukierków w partiach 12-uncji; zanurzyć pozostałe kulki i posypać płatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Owsem I MiodemZ Owsem I Miodem
Bezpestkowy Dżem Truskawkowy, PodzielonyBezpestkowy Dżem Truskawkowy, Podzielony
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
7
Umieścić w lodówce.
8
Aby służyć, ostrożnie włóż patyki do kulek tortowych. Wszystkie pozostałe kulki ciasta przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn