Tricolore Sałatka z endywii, buraków i rukoli, Pantzaria Salata
Sałatka Tricolore z endywii, buraków i rukoli, Pantzaria Salata wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 269 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony pieprz, pistacje, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 91%, co jest spektakularne. Spróbuj Tricolore Sałatka z endywii, buraków i rukoli, Pantzaria Salata, Sałatka z rukoli z ricottą Salata, oraz Sałatka z buraków z Salatanem Ricotta i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść umyte, ale nie przycięte lub obrane buraki na wierzchu 1 szklanki soli na blasze do pieczenia i piecz w piekarniku 350 stopni F przez 1 1/2 godziny lub do przetargu widłowego.
Ochłoń. Noszenie rękawiczek lub trzymanie kawałkiem folii, odcinanie łodyg i skórka.
Każdy burak pokroić na pół, pokroić w plastry 1/2 cala, następnie pokroić w średnią kostkę w przeciwnym kierunku.
Grzać orzechy w piekarniku 400 stopni F przez 15 minut, rzucając raz.
Połącz wszystkie składniki vinaigrette, dobrze mieszając, dodając orzechy, gdy ostygną.
Wykończyć koniec endywii, przeciąć na pół, oddzielając liście na każdą połowę, ale reformując każdą jako 1/2 głowy endywii. Do każdej sałatki umieść 1/2 szklanki buraków, 1 szklankę rukoli, 1/2 endywii na talerzu. Dla każdej sałatki zacznij od 1/3 szklanki vinaigrette, 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu w średniej misce. Wrzucić każdy z trzech składników, oddzielnie w vinaigrette, upewniając się, aby wrzucić buraki ostatni. Wierzch z 1/8 szklanki ogolonego parmezanu.
Powtórz dla pozostałych trzech sałatek.
Podawać natychmiast. Zachowaj resztki opatrunku.