Tri-Tip wędzony w drewnie z sycylijskim sosem ziołowym
Wędzony w drewnie Tri-Tip z sycylijskim sosem ziołowym jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 395 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 87 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać grubej soli morskiej, oliwy z oliwek, dobrze przycięte 2 / 2-do 2 3/4-Funt tri-tip pieczeń wołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 104 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowany Tri-Tip z sycylijskim sosem ziołowym, Wood Chick ' s BBQ wędzony mostek wołowy, oraz Indyk grillowany z klonem, wędzony drewnem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj liście tymianku, ząbki czosnku, suszone oregano i grubą sól w mini procesorze, aż czosnek zostanie drobno posiekany. Po uruchomieniu procesora stopniowo dodawaj sok z cytryny, a następnie oliwę z oliwek. Przypraw sos ziołowy do smaku z pieprzem i transferto miski. DO AHEAD można wykonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed użyciem.
Posypać obficie pieczone z obu stron solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Odstawić na co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Zrębki owijamy w folię; folię przebijamy widelcem.
Zdejmij górny stojak do grilla, umieść pakiet folii bezpośrednio na palniku i wymień stojak do grilla.
Ułożyć pieczeń na opakowaniu i grillować odsłonięte 6 minut (drewno w folii zacznie palić). Obróć pieczeń. Przenieś do miejsca na grillu, gdzie ciepło jest pośrednie i średnio gorące. Przykryć grill i gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części pieczeń rejestry 128 ° F do 57° średnio rzadkie, obracając pieczeń od czasu do czasu, o 13 protokół.
Zrębki posypać węglem i ułożyć na stelażu. Gotować pieczeń uncovered 7 protokół. Obróć pieczeń. Przenieś pieczeń na miejsce na grillu, gdzie ciepło jest pośrednie i średnio gorące. Przykryć grill i gotować, aż termometr włożony do najgrubszej części pieczeń rejestry 128 ° F do 57° średnio rzadkie, obracając pieczeń od czasu do czasu, o 13 protokół.
Przenieść pieczeń do półmiska.
Odstawić na 10 minut. Cienko pokroić pieczeń na ziarno.
Podawać, przekazując sos osobno.