Tradycyjny Irlandzki Chleb Sodowy

Tradycyjny Irlandzki Chleb Sodowy
Przepis tradycyjny irlandzki chleb sodowy jest gotowy w około 1 godzinę i 5 minut i zdecydowanie jest wybitnym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 35 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Mieszanka porzeczki, sody oczyszczonej, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla dzień św. Patryka. Ten przepis jest lubiany przez 11 smakoszy i kucharzy. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tradycyjny Irlandzki Brązowy Chleb Sodowy, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Wyznanie # 56: jestem po części Irlandczykiem, a po części szalonym ... irlandzkim pszennym chlebem sodowym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia12
Magazyn