Tradycyjne Chrupiące Jabłko Żurawinowe

Tradycyjne Chrupiące Jabłko Żurawinowe
Tradycyjna żurawina Jabłko Crisp może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 318 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 14 i kosztuje 78 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz brązowy cukier, sok pomarańczowy, żurawina, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 31 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 25%. Spróbuj Tradycyjne Chrupiące Jabłko Żurawinowe, Jabłko Żurawina Crisp, oraz Jabłko Żurawina Crisp dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Posmaruj naczynie do pieczenia 9x12 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Podgrzać sok pomarańczowy, cukier i około połowy żurawiny w rondlu na średnim ogniu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia; gotować na wolnym ogniu, aż żurawina pop, 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Wymieszać z jabłkami i resztą żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4
Wyjąć z ognia, pozostawić do ostygnięcia na kilka minut, a następnie wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
W misce, wymieszać pekan, brązowy cukier, cynamon, gałka muszkatołowa, i owies. Wymieszać z masłem, aż do dokładnego włączenia, a następnie posypać polewą owsianą mieszaniną owoców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Dodatkowe Jabłko OpcjonalnieDodatkowe Jabłko Opcjonalnie
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Filiżanki Wielkości Przekąski, BrzoskwinieFiliżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż nadzienie będzie bulgotać i polewa owsiana zacznie brązowieć, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Magazyn