Tosty Z Serem Pimento
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać chipotle w proszku, musztarda dijon, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser Pimento, Ser Pimento, oraz Dip Z Serem Pimento dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej w dużej patelni broilerproof na średnim ogniu.
Dodać pory, sól i pieprz; wrzucić do herbu. Przykryć i gotować, często mieszając, aż zmiękną, o 10 protokół. Odkryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż miękkie i błyszczące, 10 minut dłużej.
Przełożyć na talerz; lekko ostudzić. Wypłukać i wysuszyć patelnię.
Podgrzej brojlery. W misce połączyć majonez, musztardę i chipotle. Wymieszaj Cheddar, pimentos i por.
Spread 1 łyżeczka. masło na 1 stronie każdej kromki chleba.
Posyp Parmigiano-Reggiano; naciśnij, aby przylegać. Obróć chleb; posmaruj serem pimento.
Miejsce kanapki na patelni, ser pimento-side up. Gotować na średnim ogniu, aż dno będzie złote, 2 do 3 protokół.
Przenieść patelnię do piekarnika. Broil aż bulgotanie i brązowieje w miejscach, o 2 protokół.