Tosty Ricotta-Pistacjowe

Tosty Ricotta-Pistacjowe
Ten przepis służy 1 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 331 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz chrupiący chleb pełnoziarnisty, Prażone pistacje, ser ricotta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Figa, Ricotta, Pistacja I Miodowe Crostini, Naleśniki z pomarańczową ricottą z karmelizowaną figą i Kompot pistacjowy, oraz Tosty z awokado inspirowane Morzem Śródziemnym z Pistacją Dukkah dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ser ricotta rozprowadzić na chrupiącym chlebie pełnoziarnistym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2
Skropić oliwą z oliwek na ricotta.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Przez CiastoPrzez Ciasto
3
Posypać pistacjami.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia16
Magazyn