Tosty orzechowe w cieście twarogowym

Tosty orzechowe w cieście twarogowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pekan Tassies w twarogu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sól, margarynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto Serowo-Orzechowe, Tasiemiece Orzechowe, oraz Tasiemiece Orzechowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę, 1 łyżkę cukru i szczyptę soli połączyć w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połączyć twarożek, masło, i mleko w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać mieszaninę mąki; pokonać z małą prędkością tylko do mieszania (mieszanina będzie kruchy). Naciśnij mieszankę mąki do kulki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 3 do 4 razy. Ciasto podzielić na 24 porcje.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
7
Umieść 1 porcję ciasta w każdej z 24 miniaturowych filiżanek do muffinek pokrytych sprayem do gotowania. Wciśnij ciasto do dolnych i górnych stron kubków, używając lekko posypanych mąką palców.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Aby przygotować nadzienie, podziel orzechy pekan równomiernie między kubki muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
9
Połącz brązowy cukier i pozostałe składniki; łyżka około 2 łyżeczki napełniania pekan w każdej filiżance muffin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
10
Piec w 350 przez 20 minut lub aż ciasto jest lekko rumiane i nadzienie jest puffy. Schłodzić w filiżankach przez 10 minut na stojaku z drutu. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi każdego tassie; zdjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn