Tosty orzechowe w cieście twarogowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Pekan Tassies w twarogu spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 79 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, sól, margarynę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Ciasto Serowo-Orzechowe, Tasiemiece Orzechowe, oraz Tasiemiece Orzechowe.
Instrukcje
Aby przygotować ciasto, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Mąkę, 1 łyżkę cukru i szczyptę soli połączyć w małej misce.
Połączyć twarożek, masło, i mleko w dużej misce; ubić mikserem na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać mieszaninę mąki; pokonać z małą prędkością tylko do mieszania (mieszanina będzie kruchy). Naciśnij mieszankę mąki do kulki.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i lekko zagnieść 3 do 4 razy. Ciasto podzielić na 24 porcje.
Umieść 1 porcję ciasta w każdej z 24 miniaturowych filiżanek do muffinek pokrytych sprayem do gotowania. Wciśnij ciasto do dolnych i górnych stron kubków, używając lekko posypanych mąką palców.
Aby przygotować nadzienie, podziel orzechy pekan równomiernie między kubki muffin.
Połącz brązowy cukier i pozostałe składniki; łyżka około 2 łyżeczki napełniania pekan w każdej filiżance muffin.
Piec w 350 przez 20 minut lub aż ciasto jest lekko rumiane i nadzienie jest puffy. Schłodzić w filiżankach przez 10 minut na stojaku z drutu. Uruchom nóż wokół zewnętrznej krawędzi każdego tassie; zdjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.