Tosty francuskie Nadziewane Mascarpone i boczkiem z chorizo i małż
Mascarpone i boczek Nadziewane francuskie tosty z Chorizo i małż może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $1.4 za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tost Francuski Nadziewany Truskawkami Mascarpone, Tosty francuskie Nadziewane truskawkowo-mascarpone, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Mascarpone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokroić każdy kromkę chleba brioche na pół po przekątnej. Zrób Głębokie rozcięcie w chlebie od strony ciętej.
W robocie kuchennym wymieszaj ser mascarpone i boczek. Za pomocą szpatułki weź mieszaninę sera z boczkiem i rozłóż ją do szczeliny w chlebie.
Ubij razem śmietanę, jajka, rozmaryn i sól.
Umieścić każdy kawałek chleba w mieszaninie jaj i moczyć przez kilka sekund.
Chleb obtoczony jajkiem ułożyć na stojaku chłodzącym ustawionym na blasze do pieczenia, aby nieco odsączyć.
W dużej patelni saute rozgrzać 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Dodaj nasączone brioche plastry i gotować, aż złoty kolor z obu stron, o 3 protokół na stronę.
W innej patelni saute rozpuścić 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Saute aż chrupiące, następnie dodać małże. Gotować przez 2 minuty, a następnie ostrożnie wlać bulion z kurczaka. Gotować na wolnym ogniu, aż małże się otworzą. Wyłącz ogrzewanie.
Na talerzu ułożyć francuskie tosty i małże, na obu wyłożyć bulion chorizo.