Tosty francuskie Nadziewane Mascarpone i boczkiem z chorizo i małż

Tosty francuskie Nadziewane Mascarpone i boczkiem z chorizo i małż
Mascarpone i boczek Nadziewane francuskie tosty z Chorizo i małż może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na $1.4 za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 722 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, masło, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tost Francuski Nadziewany Truskawkami Mascarpone, Tosty francuskie Nadziewane truskawkowo-mascarpone, oraz Tosty Francuskie Nadziewane Mascarpone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić każdy kromkę chleba brioche na pół po przekątnej. Zrób Głębokie rozcięcie w chlebie od strony ciętej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2
W robocie kuchennym wymieszaj ser mascarpone i boczek. Za pomocą szpatułki weź mieszaninę sera z boczkiem i rozłóż ją do szczeliny w chlebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
3
Ubij razem śmietanę, jajka, rozmaryn i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Umieścić każdy kawałek chleba w mieszaninie jaj i moczyć przez kilka sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Chleb obtoczony jajkiem ułożyć na stojaku chłodzącym ustawionym na blasze do pieczenia, aby nieco odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Procent TłuszczuProcent Tłuszczu
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
6
W dużej patelni saute rozgrzać 2 łyżki masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Dodaj nasączone brioche plastry i gotować, aż złoty kolor z obu stron, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BriocheBrioche
8
W innej patelni saute rozpuścić 1 łyżkę masła na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodaj chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
10
Saute aż chrupiące, następnie dodać małże. Gotować przez 2 minuty, a następnie ostrożnie wlać bulion z kurczaka. Gotować na wolnym ogniu, aż małże się otworzą. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
11
Na talerzu ułożyć francuskie tosty i małże, na obu wyłożyć bulion chorizo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
TrudnośćŚredni
Gotowe W18 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn