Toskański Gulasz Z Ciecierzycy
Toskański gulasz z ciecierzycy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 291 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz paczkowane dziecko szpinak, rozmaryn, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska Zupa Z Ciecierzycy, Toskańska Zupa Z Ciecierzycy I Rukoli Z Parmezanem, oraz Toskański Gulasz Wieprzowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać czosnek i kolejne 3 składniki. Smażyć 4 minuty lub aż kiełbasa jest rumiane, stale mieszając.
Dodaj pomidory i 2 puszki ciecierzycy, skrobanie patelni poluzować brązowe kawałki.
Drenaż pozostałej puszki ciecierzycy.
Dodać ciecierzycę do patelni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty. Odkryć i wymieszać ze szpinakiem; gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Łyżka do misek nad chlebem, w razie potrzeby.
Skropić równomiernie pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Posypać równomiernie parmezanem.