Toskański Gulasz Z Ciecierzycy

Toskański Gulasz Z Ciecierzycy
Toskański gulasz z ciecierzycy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 291 kalorii, 16G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz paczkowane dziecko szpinak, rozmaryn, ząbki czosnku i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Toskańska Zupa Z Ciecierzycy, Toskańska Zupa Z Ciecierzycy I Rukoli Z Parmezanem, oraz Toskański Gulasz Wieprzowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżkę oleju w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać czosnek i kolejne 3 składniki. Smażyć 4 minuty lub aż kiełbasa jest rumiane, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
3
Dodaj pomidory i 2 puszki ciecierzycy, skrobanie patelni poluzować brązowe kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Drenaż pozostałej puszki ciecierzycy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
5
Dodać ciecierzycę do patelni. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 2 minuty. Odkryć i wymieszać ze szpinakiem; gotować 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Łyżka do misek nad chlebem, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Skropić równomiernie pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
7
Posypać równomiernie parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn