Torty Kokosowe Petite Pineapple
Drobne ananasowe ciastka Kokosowe wymagają około 25 minut od początku do końca. Za 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis daje 9 porcji z 547 kalorii, 6G białka, oraz 33g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką serek śmietankowy, cukier cukierniczy, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Sprawdza się jako niedrogi deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Ciasta Petite Mocha, Indywidualne ciasta kokosowe i ananasowe do góry nogami, oraz Ciastka z krewetkami kokosowymi z salsą ananasową Mango.
Instrukcje
Pokrój ciasto poziomo na dwie warstwy.
Umieść dolną warstwę na desce do krojenia.
Połącz przetwory z ananasa i ekstrakt; odstawić 3 łyżki stołowe na lukier.
Rozłóż pozostały ananas na jednej warstwie. Na wierzch z pozostałą warstwą ciasta; pokrój ciasto na 9 kwadratów.
W dużej misce ubij śmietanę, aż utworzą się sztywne szczyty. W innej misce ubij serek śmietankowy, cukier cukierniczy i zarezerwowaną mieszankę ananasów; dodać bitą śmietanę.
Rozłóż na górze i bokach każdego kwadratu. Wciśnij kokos na górę i boki. Wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Ciasto kokosowe naprawdę dobrze komponuje się z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.