Mus żurawinowy tort wymaga około 6 godzin i 40 minut od początku do końca. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten deser ma 473 kalorie, 4G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Mieszanka cukru, kolor żywności, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tort Z Musem Żurawinowym, Torcik Z Musem Czekoladowym, oraz Triple Mousse Torte dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. owiń folię na zewnątrz DNA i boku 10-calowej patelni sprężynowej, aby złapać kapanie. Spryskaj dno tylko patelni sprayem do gotowania. W dużej misce, pokonać wszystkie składniki bazowe z wyjątkiem czekoladowe chipsy z łyżką 50 uderzeń; złożyć w czekoladowe chipsy.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
W międzyczasie umieścić 2 łyżki wody w rondlu 2-quart; posypać żelatynę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Odstawić na 1 minutę, aby zmiękczyć. Łyżka sosu żurawinowego i 1/2 szklanki cukru na żelatynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Podgrzać do walcowania gotować na średnim ogniu. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wymieszać ze skórką pomarańczową. Schłodzić w temperaturze pokojowej 20 minut. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę 30 minut do 2 godzin, mieszając co 30 minut, aż mieszanina lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
7
W średniej misce ubijaj śmietanę mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż do mieszanki żurawinowej. Fold w Kolorze żywności. Łyżka mieszanki na schłodzonej bazie brownie. Przykryć; przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Rożek Cukru Lodowego
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
8
W międzyczasie, w 1 1/2-quart rondel, wymieszać 1/2 szklanki cukru i skrobi kukurydzianej. Wymieszaj koncentrat soku żurawinowego.
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Podgrzać do wrzenia na dużym ogniu, stale mieszając. Gotować od 4 do 5 minut, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje. Schłodzić 20 minut w temperaturze pokojowej.
10
Wlać sos do małego zamykanego pojemnika. Przechowywać w lodówce około 1 godziny 30 minut lub do schłodzenia.