Tort Z Musem Czekoladowym
Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 267 kalorii, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jajek, półsłodkiej czekolady piekarskiej, kremu Knudsena i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Tort Z Musem Czekoladowym Potrójny, Tort Z Musem Czekoladowym Potrójny, oraz Tort z musem czekoladowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Wlać syrop czekoladowy do 12-filiżanki karbowanej rurki patelni spryskanej sprayem do gotowania.
Beat ciasto mix, woda, olej i 3 jajka w dużej misce z mikserem 2 min. albo aż do wymieszania.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
W osobnej misce z mikserem ubić serek śmietankowy i cukier, aż do wymieszania.
Dodać pozostałe jajka; dobrze wymieszać. Zmiksować w odparowanym mleku i roztopionej czekoladzie; delikatnie łyżką na ciasto ciasto na patelni. Przykryć folią aluminiową Reynolds Wrap rozpyloną sprayem do gotowania, rozpyloną bokiem w dół.
Umieść patelnię na dużej płytkiej patelni.
Dodaj wystarczającą ilość wody do większej patelni, aby uzyskać co najmniej 2 cale w górę strony patelni.
Piec 1 godz. 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona w środek nie wyjdzie czysta. Fajne ciasto całkowicie na patelni. Przechowywać w lodówce 2 godziny. Odwróć ciasto na talerz; usuń patelnię.
Podawać ciasto z chłodnym batem.