Tort z kremem pomarańczowym III
Orange Cream Cake III może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 297 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciasto pomarańczowy mix, ekstrakt z pomarańczy, woda i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Podobne przepisy to Pomarańczowy Biszkopt Z Pomarańczowym Kremem Bawarskim, Pig Pickin ' Cake (Ciasto Mandarynkowo-pomarańczowe z lukrem z bitej śmietany ananasowej), oraz Ciasto z ricottą z nadzieniem z krwawej pomarańczy, bitą śmietaną Mascarpone i kandyzowanymi plastrami pomarańczy.
Instrukcje
Wymieszać ciasto pomarańczowe wymieszać i piec na patelni o wymiarach 9x13 cali zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Niech ciasto schłodzić i poke otwory w ciasto 1 cal od siebie widelcem.
Żelatynę wymieszać z gorącą wodą, a następnie dodać zimną wodę.
Wlać równomiernie na ostudzone ciasto.
Połącz ubitą polewę, błyskawiczny budyń waniliowy, mleko, ekstrakty wanilii i pomarańczy. Beat aż dokładnie wymieszać i zagęścić.
Rozprowadzić równomiernie na cieście. Ciasto przechowywać w lodówce przez 1 godzinę przed podaniem.