Tort z kremem kokosowym II
Ciasto z kremem kokosowym II wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 441 kalorii. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 56 smakoszy i kucharzy. Mieszanka kokosa, krem kokosowy, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 24%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Honor: Ciasto kokosowe z nadzieniem z kremu kokosowego i kremem z serka śmietankowego, Ciasto z kremem kokosowym z lukrem kokosowym, oraz Ciasto kokosowe z lukrem z serem kokosowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali.
W średniej misce, połączyć mix ciasto, olej, jajka, śmietana i śmietana kokosowa.
Wymieszać aż do dobrze wymieszanego.
Rozprowadzić równomiernie na przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 do 30 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Dodać lukier, podczas gdy ciasto chłodzi. W średniej misce, śmietany razem cukier, ser śmietankowy i mleko. Wymieszać wanilią. Ciasto chłodzone mrozem posypać kokosem.