Tort pistacjowo-orzechowy II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj Pistachio Nut Cake II. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 364 kalorie. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz wodę gazowaną, natychmiastową polewę deserową, orzechy pistacjowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Z łyżeczką wynik 24%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto Pistacjowe, Ciasto Pistacjowe, oraz Ciasto Pistacjowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
W średniej misce wymieszaj mieszankę tortową i 1 opakowanie budyniu instant.
Dodać olej, jajka i sodę klubową, dobrze wymieszać. Złóż posiekane orzechy, zastrzegając niektóre do dekoracji w razie potrzeby.
Wlać do przygotowanej patelni.
Piec przez 50 do 60 minut w nagrzanym piekarniku, aż ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Schłodzić przez 10 minut na patelni przed odwróceniem na stojak z drutu, aby całkowicie ostygnąć. W średniej misce wymieszaj natychmiastową ubitą polewę i pudding instant.
Dodać mleko i wymieszać, aż będzie lekkie i puszyste. Pokroić schłodzone ciasto na warstwy, wypełnić i zamrozić, w tym otwór w środku.
W razie potrzeby udekoruj orzechami. Przechowywać schłodzone do momentu podania.