Tort milionera
Ciasto milionera wymaga ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 15. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ciasto mix, serek, instant vanilla pudding mix, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Millionaire Pie, Millionaire Pie, oraz Millionaire Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka jedna patelnia 9x13 cali.
Odsączyć ananasa. Umieścić ananasa w czystej warstwowej gazie i wycisnąć pozostały sok. Jeśli ananas nie jest dobrze osuszony, sprawi, że nadzienie będzie ciekłe.
Wymieszać i upiec ciasto zgodnie z instrukcją opakowania.
Wlać 1/2 ciasta do przygotowanej patelni. Odrzuć lub znajdź inne zastosowanie dla pozostałej połowy ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut lub do zakończenia.
Niech ciasto ostygnie w patelni na stojaku z drutu.
Ubić zmiękczony twarożek, aż będzie puszysty. Powoli dodawać mleko, dokładnie łącząc.
Dodać budyń błyskawiczny i ubić do zgęstnienia. Mieszanka budyniowa zagęści się po schłodzeniu. Gdy ciasto jest chłodne i masa budyniowa jest zagęszczony można złożyć ciasto.
Na ostudzonym cieście rozprowadzić masę budyniową.
Posypać odsączonym ananasem na budyniu. Ostrożnie rozprowadzić rozmrożone zamrożone bitą polewą na wszystko.
Posypać posiekane orzechy włoskie na wszystko. Przechowywać w lodówce. Smacznego!