Tort Malinowy-Mocha

Tort Malinowy-Mocha
Ten przepis służy 16. Jeśli 99 centów za porcję spada w budżecie, malinowy tort Mocha może być doskonałym bezglutenowe przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mleka, ekstrakt z wanilii, bita mieszanka z polewą i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciasto Czekoladowo-Malinowe Mocha, Tort malinowy Oreo Mocha Sernik z kawą Spadochronową, oraz Ciasto Marmurowe Z Orzechami Laskowymi Mocha Z Ganache Z Kwaśną Śmietaną Mocha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, zastępując kawę wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
KawaKawa
WodaWoda
3
Wlać ciasto do 2 (8-calowych) okrągłych patelni na ciasto.
4
Piec w temperaturze 375 przez 20 do 25 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne ciasta w patelniach 10 minut na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Usuń ciasta z patelni. Poke kilka otworów w każdej warstwie ciasta drewnianym kilofem.
6
Rozgrzać ciepłe warstwy ciasta roztopioną warstwą malin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
Ostudzić całkowicie na stojakach z drutu.
8
Połącz mieszankę kakao i ubitą mieszankę do polewy w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodać mleko i wanilię; ubić mikserem z małą prędkością, aż do wymieszania. Beat z dużą prędkością przez 4 minuty lub aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
10
Ułożyć 1 warstwę ciasta na talerzu; na wierzch polać polewą. Wierzchnia pierwsza warstwa z drugą warstwą ciasta; rozłożyć pozostały lukier na bokach i wierzchu ciasta. Schłodzić matowe ciasto, aż będzie gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn