Tort Czekoladowy Potrójny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj tortu z potrójną czekoladą. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać półsłodkie czekoladowe chipsy, pudding czekoladowy i ciasto nadzienie mix, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 5 minut. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Triple Mousse Torte, Triple Treat Torte, oraz Tort Lodowy Trójwarstwowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 325ºF. Spryskaj dno tylko 9-calowej patelni sprężynowej z natryskiem do gotowania. Dodać brownie mix zgodnie z zaleceniami na polu, przy użyciu wody, oleju i jaj.
Piec od 38 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Całkowicie fajne. (Nie usuwaj strony patelni.)
W dużej misce, beat mleka i budyniu wymieszać z Wire trzepaczką o 2 protokół lub aż zgęstnieje. Złóż ubitą polewą i chipsami czekoladowymi.
Przykryć i zamrozić co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Podawać z malinami. Przechowywać w zamrażarce.