Tort Czekoladowo-Migdałowy

Tort Czekoladowo-Migdałowy
Tort czekoladowo-migdałowy może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 573 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.56 za porcję. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól, blanszowane, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Czekoladowo-Migdałowy, Tort Czekoladowo-Migdałowy, oraz Migdałowy Tort Czekoladowy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni. Toast migdały na blasze do pieczenia, aż lekko złoty, 6 do 7 protokół. Lekko ostudzić, następnie pulsować w robocie kuchennym, aż drobno zmielone, ale nie pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozpuść 12 łyżek masła i czekoladę w żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą (nie pozwól, aby miska dotykała wody). Mieszać, aż czekolada będzie gładka, następnie zdjąć z ognia i lekko ostudzić. Nasmaruj dno i boki 9-calowej patelni springform masłem i pokryj bułką tartą, wyciągając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Odstawić 2 łyżki cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
4
Połącz 6 żółtek i pozostały cukier w mikserze stojącym i ubijaj z uchwytem na łopatce na średniej wysokości, aż będzie gruby i blady, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
5
Dodać skórkę pomarańczową, rum i sól, a następnie ubić roztopioną czekoladę na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
6
Wymieszać w mielonych migdałach, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
7
W czystej misce ubijamy 3 białka mikserem do uzyskania piany. Stopniowo beat w reserved 2 łyżki cukru granulowanego na dużej prędkości, aż prawie sztywne. Jedną trzecią białek wymieszać w ciasto czekoladowe, następnie delikatnie złożyć resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Rozprowadzić ciasto na przygotowanej patelni i piec, aż góra będzie jędrna i pęknięta (wykałaczka włożona do ciasta będzie krem), 35 do 40 minut. Ostudzić na stojaku 10 minut, a następnie uruchomić nóż wokół krawędzi patelni i zdjąć pierścień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)Wykałaczki (do Trzymania Kotletów Z Kurczaka Razem)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
10
W razie potrzeby dekoruj cukrem cukierniczym i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego1/3 Szklanki Dżemu Malinowego, Podzielonego
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
11
Zdjęcia Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn