Tort Cinco de Mayo Sombrero
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj ciasta Cinco de Mayo Sombrero. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 3336 kalorii, 40g białka, oraz 107 g tłuszczu każdy. Na 13,12 zł / porcja, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciasto czekoladowe mix, krem knudsen, półsłodkie czekolady piekarskiej, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Cinco de Mayo, Chleb Cinco de Mayo, oraz Cinco de Mayo Shot.
Instrukcje
Przygotuj ciasto ciasto i piec w dwóch 9-calowych okrągłych patelni do pieczenia zgodnie z zaleceniami na opakowaniu. Całkowicie fajne. W międzyczasie, ubić śmietanę i cukier puder w dużej misce z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać z ubitą polewą. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Przeciąć jedną warstwę ciasta na pół, jak pokazano na schemacie 1 ciasta Sombrero; wyciąć pozostałą warstwę ciasta, jak pokazano na schemacie
Ułóż oba kawałki po brzegi, górny kawałek i podstawę po brzegi na desce do ciasta lub dużym talerzu, jak pokazano na schemacie 3, aby przypominać sombrero.
Wytnij kawałki paska i wąsów poziomo na pół, aby zrobić po dwa kawałki z każdego.
Umieść oba kawałki zespołu na torcie, jak pokazano. Zachowaj oba wąsy do późniejszego użycia.
Rozprowadzić 1-1 / 4 szklanki lukru równomiernie na wszystkie kawałki ciasta z wyjątkiem wąsów. Przechowywać w lodówce lub zamrażać, aż lukier jest firma. Tymczasem roztopić czekoladę zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Ciasto rozłożyć pozostałym lukrem.
Ułożyć kawałki wąsów na dnie sombrero; przykryć roztopioną czekoladą. Udekoruj ciasto pozostałą czekoladą, malinami i kolorowym cukrem. Przechowywać w lodówce.