"Top Tier" diabelskie ciasto z kwaśną śmietaną-lukier Krówkowy

"Top Tier" Diabelski tort z kwaśną śmietaną-Fudge lukier może być tylko deser, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 4G białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 89 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, naturalne kakao w proszku, syrop kukurydziany, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Spróbuj "Top Tier" diabelskie ciasto z kwaśną śmietaną-lukier Krówkowy, Ciasto diabelskie z polewą czekoladową, oraz Diabelskie ciasto z polewą z pianki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 177°. masło dwa 5-calowe cakepans z 2-calowymi bokami. Linia dna patelni z pergaminem; pergamin maślany.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Połącz kakao w proszku imilk czekolady w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papier RyżowyPapier Ryżowy
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Zalać 1/4 szklanki wody; ubijać, aż mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Trzepaczka w maślance.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól ubić w innej średniej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat zarówno cukry, olej, jajko, i wanilia inlarge bowl aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Dodać mąkę i mieszaniny Kokosowe; ubijać do wymieszania (ciasto będzie cienkie). Dziel ciasto między patelniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
7
Piec ciasta, aż tester włożony docentrum wychodzi z niektórymi okruchami, 28 do 30 minut. Schłodzić w patelniach onracks 15 minut. Obróć się na stojaki; peeloff pergamin. Odwróć się; schłodzić na stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
1
Czekoladę umieścić w dużym metalbowl. Ustaw miskę na rondlu z wodą na wolnym ogniu i mieszaj, aż stopi się i będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wyjąć miskę z wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Dodać masło i mieszać do rozpuszczenia, następnie dodać śmietanę i syrop kukurydziany i ubić na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Zamrażanie pozostaw w temperaturze pokojowej, dopóki nie będzie wystarczająco dużo, aby się rozprzestrzenić, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
5
Za pomocą ząbkowanego noża, przyciąć górną część ciasta, aby poziom.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
6
Pokrój każde ciasto poziomo w połowie.
7
Umieść 1 warstwę ciasta, pokrój bok do góry, naplater.
8
Spread 1/4 szklanki lukier nad, leaving1 / 2-calowy granicy. Wierzch drugą warstwą ciasta, ściąć bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
9
Rozłóż 1/4 szklanki lukier nad, pozostawiając 1/2-calowy granicy. Wierzch z trzecim cakelayer, ścięte bok do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Rozprowadzić 1/4 szklanki mrozu, pozostawiając 1/2-calową granicę. Wierzch z barwieniem warstwy ciasta, ściąć bok w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Spread1 / 3 szklanki lukier na górze i po bokach. Lukier Chilluntil jest ustawiony, około 30 minut. Zachować lukier barwiący w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
12
Pozostałą lukier równomiernie rozprowadzić na wierzchu i bokach ciasta. DO AHEAD: można bemade 2 dni do przodu. Przykryć kopułą ciasta i przechowywać w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
13
Ułóż róże na szczycie ciasta i podawaj.
1
Pięciocalowe patelnie do ciast są dostępne w niektórych sklepach z przyborami kuchennymi i sklepach zaopatrzeniowych oraz online fromcheftools.com oraz amazon.com.
2
Bon Appétit
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn