Toor Dal z warzywami z podudzia (przepis z soczewicy indyjskiej)

Toor Dal z warzywami z podudzia (przepis z soczewicy indyjskiej)
Przepis Toor Dal z warzywami z podudzia (przepis na indyjską soczewicę) jest gotowy w około 1 godzinę i 12 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Na 73 grosze za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju canolan, sok z cytryny, pałeczki perkusyjne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Indyjska fasola mung i zupa Toor Dal, drumstick masalan lub drumstick curry / drumstick s, oraz Przyprawiony wegetariańska zupa z soczewicy przepis {secret Recipe Club}.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 38 dolarów za butelkę.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
TA 100% struktura Gruner Veltliner jest godna pozazdroszczenia. W połączeniu z chłodną solą z Monterey Bay i 50% fermentacją beczkową profil nadal imponuje swoją złożonością między cierpkimi zielonymi owocami sadu a ziołolecznictwem. Orzeźwiające, świeże wykończenie odzwierciedla klasyczne cechy białego pieprzu Gruner Veltliner i kamienną mineralność z odrobiną zasolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 12 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn