Toor Dal z warzywami z podudzia (przepis z soczewicy indyjskiej)
Przepis Toor Dal z warzywami z podudzia (przepis na indyjską soczewicę) jest gotowy w około 1 godzinę i 12 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezglutenowe opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Na 73 grosze za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 8. 9 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka oleju canolan, sok z cytryny, pałeczki perkusyjne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Indyjska fasola mung i zupa Toor Dal, drumstick masalan lub drumstick curry / drumstick s, oraz Przyprawiony wegetariańska zupa z soczewicy przepis {secret Recipe Club}.