Tofu-Potato Scramble to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 15g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 1,9 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Mieszanka blokowego tofu, złotego ziemniaka yukon, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tofu Scramble, Tofu Scramble, oraz Smaczne Tofu Scramble dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Umieść kawałki ziemniaków na dużej patelni i zalej wodą. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Dodaj paprykę i 1/2 łyżeczki soli i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki i papryka będą miękkie, jeszcze 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszony Makaron Rigatoni
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Dodaj tofu i 2 łyżki wody i gotuj, aż tofu się podgrzeje, jeszcze około 3 minut. Dopraw solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
6
Podgrzej tortille na patelni lub w kuchence mikrofalowej. Podziel między talerze i na wierzch z tofu scramble. Ułóż ser, pomidorki koktajlowe i sałatę na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony Pomidor Zebra, Pokrojony W Cienkie Plasterki