Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Tofu Larb może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, cienka cebula, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Świńskie ucho Larb, Larb Turecki, oraz Larb Turecki.
Instrukcje
1
Połącz 5 pierwszych składników, mieszając, aż cukier się rozpuści; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2
Rozprowadź Tofu w jednej warstwie na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
3
Odstawić 15 minut, naciskając od czasu do czasu.
4
Oleje ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.