Timballo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.75 za porcję. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 38 mówi, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, masło, pastę pomidorową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 79%. Spróbuj Timballo, oraz Bakłażan Timballo z Cavatelli dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie sauté kiełbasa, rozbijając grudki widelcem, aż nie będzie już różowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i liść laurowy i podsmażyć, często mieszając, aż cebula zacznie brązowieć, 5 do 7 minut.
Dodaj marchew, seler, sól i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zaczną mięknąć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Dodaj pastę pomidorową i gotuj, ciągle mieszając, 1 minutę, następnie dodaj wino i rozpalaj przez gotowanie, skrobając wszelkie brązowe kawałki, aż większość cieczy odparuje, 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Dodać przecier pomidorowy i cukier i gotować, często mieszając, aż zgęstnieje, 8 do 10 minut. Ostudzić sos i wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1
Makaron gotować w garnku 6-do 8-quart wrzącej aż al dente, a następnie przenieść ze skimmerem do durszlaka do odsączenia (nie spłukać), rezerwując wodę w garnku gotować chard. Makaron ostudzić, rozprowadzić na patelni do pieczenia, ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
Chard Szwajcarski
Przepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Skimmer
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
1
Dodaj chard do garnka i dusić, odkryte, do miękkości, 3 do 5 minut, a następnie przenieść skimmer do miski z lodem i zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skimmer
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Odcedzić chard i ścisnąć garściami, a następnie drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
3
Rozgrzać masło w 1 1/2 - do 2-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż piana ustąpi, następnie dodać czosnek i gotować, ubijając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
Biały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj mąkę i gotuj, ubijając, 1 minutę, a następnie dodaj mleko w wolnym strumieniu, ubijając. Doprowadzić do wrzenia, ubijając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż sos jest lekko zagęszczony, o 5 protokół. Wymieszać chard, sól, pieprz, gałka muszkatołowa i 2 łyżki parmigiano, a następnie zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano Reggiano
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chard Szwajcarski
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Naczynie z sufletem olejowym i dolną linią z okrągłym papierem pergaminowym, następnie pergaminem olejowym. Dno naczynia przykryć pojedynczą warstwą makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Posypać 1/2 szklanki mozzarelli i 3 łyżki Parmigiano na makaron, następnie połówkę sosu mięsnego łyżką w równej warstwie na ser. Jedną trzecią pozostałego makaronu ułóż na sosie mięsnym w naczyniu sufletowym i polej całą boćwiną, następnie kolejną warstwą makaronu (około połowy pozostałej części).
Posypać pozostałą ilością serów, następnie łyżkę pozostałego sosu mięsnego na ser. Top z pozostałym makaronem. (Możesz mieć makaron pozostały.) Makaron przykryć naoliwioną warstwą pergaminu (strona Naoliwiona w dół) i przykryć naczynie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Przepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
5
Piec w szerokim garnku 6-do 8-quart aż do bulgotania i metalowy szaszłyk lub cienki nóż włożony do środka timballo wychodzi gorący w dotyku, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki Metalowe
Żółty Cukier I Różne Posypki
1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Wyjąć soufflé danie z kąpieli wodnej i odstawić, pokryte, 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Wyjąć folię i pergamin i obrócić nożem Brzeg timballo, aby poluzować, następnie odwrócić półmisek na suflet i odwrócić timballo na półmisek.