Tilapia w sosie pieczarkowym (Tilapia en Salsa de Champiñones)

Tilapia w sosie pieczarkowym (Tilapia en Salsa de Champiñones)
Przepis Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones) jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym pescatarian opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 537 kalorii, 45g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 4,92 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 128 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz filety tilapia, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubi ten sos. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak w sosie pieczarkowym (Pollo con Salsa de Champiñones), Tilapia z sosem grzybowym Miso, oraz Tilapia z sosem oliwkowym, grzybowym i pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obie strony filetów z tilapii przyprawiamy solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać filety tilapia i gotować 3 do 5 minut.W międzyczasie, ustawić rondel na średnim ogniu i dodać masło. Po stopieniu dodaj grzyby, cebulę, czosnek i tymianek na patelnię i gotuj, często mieszając, aż większość płynu odparuje, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Posypać mąkę na patelnię, wymieszać, aby połączyć i gotować zasmażkę, mieszając, przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Do rondla wlać mleko. SOS doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy do połączenia. Doprowadzić sos do wrzenia, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, mieszając często z drewnianą łyżką, aż sos jest gęsty i gładki i wszelkie mączny smak zniknie, o 5 protokół.Top tilapia z mieszaniną grzybów tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
TilapiaTilapia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawSos
Magazyn