Średnia Zieleń wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka boczku, pieprz cayenne, Panko bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Pesto z buraków i rzodkiewki z prażonymi burakami i rzodkiewką, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
W dużym garnku z wrzącą wodą blanszuj zieloną fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjąć do kąpieli z lodem, aż ostygnie, odcedzić i pozostawić do wyschnięcia. Lekko masło 13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podsmaż boczek, aż lekko chrupiący, Usuń boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem talerzu, aby osuszyć. W pozostałym tłuszczu boczku, dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek, podgrzać na średnim ogniu, dodać cebulę i saute, aż dopiero zacznie karmelizować, dodać czerwoną paprykę, saute 2 minuty, dodać grzyby i mieloną szalotkę i saute przez 2 Więcej minut. Doprawić solą, pieprzem i cayenne. Odstawić.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Gdy masło jest stopione, dodać mąkę, wszystko na raz i energicznie mieszać drewnianą łyżką, aż dobrze połączone. Nadal mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień Perłowy
7
Dodać mleko 1/2 szklanki na początku, dobrze mieszając, aby połączyć, następnie dodać 1 szklankę więcej mleka, mieszać, aby połączyć i doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, następnie dodać 1/2 szklanki mleka i mieszać i dusić, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
8
Dodać przyprawy, połączyć z mieszaniną fasoli i wlać do przygotowanej patelni. Wierzch z 1 1/2 szklanki Panko okruchy, następnie zastrzeżone boczek, a następnie reszta panko lekko posypane na wierzchu.
W średniej misce połączyć mąkę i przyprawy. Gdy zielona fasola były w piekarniku 25 minut, na dużej patelni, ciepła oleju rzepakowego do 350 stopni F. podczas gdy olej jest ogrzewanie, pogłębiać odsączone cebuli i szalotki w mieszaninie mąki. Ostrożnie wrzucić do gorącego oleju, 1/3 na raz. Będą gotować szybko, 1 minutę lub mniej. Odwróć się, jeśli to konieczne.
Gdy zegar zgaśnie na zieloną fasolkę, wyjąć z piekarnika, top z mieszanką cebuli szalotki, równomiernie pokryć zapiekankę, umieścić z powrotem w piekarniku i nadal gotować przez 5 Więcej minut.