The Mean Green

The Mean Green
Średnia Zieleń wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka boczku, pieprz cayenne, Panko bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Pesto z buraków i rzodkiewki z prażonymi burakami i rzodkiewką, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
W dużym garnku z wrzącą wodą blanszuj zieloną fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Wyjąć do kąpieli z lodem, aż ostygnie, odcedzić i pozostawić do wyschnięcia. Lekko masło 13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated1 Uncja Likieru Fuzyjnego X-Rated
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podsmaż boczek, aż lekko chrupiący, Usuń boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem talerzu, aby osuszyć. W pozostałym tłuszczu boczku, dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek, podgrzać na średnim ogniu, dodać cebulę i saute, aż dopiero zacznie karmelizować, dodać czerwoną paprykę, saute 2 minuty, dodać grzyby i mieloną szalotkę i saute przez 2 Więcej minut. Doprawić solą, pieprzem i cayenne. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Gdy masło jest stopione, dodać mąkę, wszystko na raz i energicznie mieszać drewnianą łyżką, aż dobrze połączone. Nadal mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
7
Dodać mleko 1/2 szklanki na początku, dobrze mieszając, aby połączyć, następnie dodać 1 szklankę więcej mleka, mieszać, aby połączyć i doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, następnie dodać 1/2 szklanki mleka i mieszać i dusić, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
8
Dodać przyprawy, połączyć z mieszaniną fasoli i wlać do przygotowanej patelni. Wierzch z 1 1/2 szklanki Panko okruchy, następnie zastrzeżone boczek, a następnie reszta panko lekko posypane na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Wstawić do piekarnika, ustawić timer na 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zegar KuchennyZegar Kuchenny
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
10
W średniej misce umieść maślankę, cebulę i szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Odstawić 10 minut, dobrze spuścić.
12
W średniej misce połączyć mąkę i przyprawy. Gdy zielona fasola były w piekarniku 25 minut, na dużej patelni, ciepła oleju rzepakowego do 350 stopni F. podczas gdy olej jest ogrzewanie, pogłębiać odsączone cebuli i szalotki w mieszaninie mąki. Ostrożnie wrzucić do gorącego oleju, 1/3 na raz. Będą gotować szybko, 1 minutę lub mniej. Odwróć się, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
13
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
14
Niech olej ciepła między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
15
Gdy zegar zgaśnie na zieloną fasolkę, wyjąć z piekarnika, top z mieszanką cebuli szalotki, równomiernie pokryć zapiekankę, umieścić z powrotem w piekarniku i nadal gotować przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zegar KuchennyZegar Kuchenny
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
16
Wyjąć i odstawić na 5 minut przed podaniem.

Składniki

4paskiboczek pokrojony w plastry 1/2 calaboczek pokrojony w plastry 1/2 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe2 surowe ciasta francuskie (9 cali)2 surowe ciasta francuskie (9 cali)9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1Batoniki toffi Heath1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1Batoniki toffi Heathmusztarda suchamusztarda sucha591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokoszerne marynatykoszerne marynaty907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefasolka szparagowa, końce przycięte, pokrojone na 2-calowe kawałki (ważone przed przycięciem)fasolka szparagowa, końce przycięte, pokrojone na 2-calowe kawałki (ważone przed przycięciem)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszoneciasteczka owsiane z daktylami, grubo pokruszone4pieczarki, pokrojone w paski 1/2 calapieczarki, pokrojone w paski 1/2 cala11 łyżka suszonego oregano1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina4boczniaki pokrojone w paski 1/2 calaboczniaki pokrojone w paski 1/2 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta1Batoniki toffi Heathświeżo popękany pieprzświeżo popękany pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz1( bakłażany)czerwona papryka, pokrojona na kawałki 2 na 1/2 calaczerwona papryka, pokrojona na kawałki 2 na 1/2 cala1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych1Batoniki toffi Heathpaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsapaluszki mięsne o smaku pepperoni), pokrojone na kawałki wielkości kęsa11 łyżka suszonego oreganoszalotka mielonaszalotka mielona31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejszalotki, cienko pokrojone z mandolinąszalotki, cienko pokrojone z mandoliną1łyżka czerwony ocet winnyVidalia słodka cebula, 1/2 pokrojona w dużą kostkę, 1/2Vidalia słodka cebula, 1/2 pokrojona w dużą kostkę, 1/22Reserved Vidalia cebula, cienko pokrojona, z mandolinąReserved Vidalia cebula, cienko pokrojona, z mandoliną
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn