The Mean Green

The Mean Green
Średnia Zieleń wymaga ok. 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 9g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,44 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Mieszanka boczku, pieprz cayenne, Panko bułka tarta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron Pesto z buraków i rzodkiewki z prażonymi burakami i rzodkiewką, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Patelnia z ostrygami i karmelizowaną cebulą pieczona z zimową sałatką zieloną i winegretem z zielonego jabłka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W dużym garnku z wrzącą wodą blanszuj zieloną fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjąć do kąpieli z lodem, aż ostygnie, odcedzić i pozostawić do wyschnięcia. Lekko masło 13 przez 9 przez 2-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
5
Na dużej patelni, na średnim ogniu, podsmaż boczek, aż lekko chrupiący, Usuń boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem talerzu, aby osuszyć. W pozostałym tłuszczu boczku, dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek, podgrzać na średnim ogniu, dodać cebulę i saute, aż dopiero zacznie karmelizować, dodać czerwoną paprykę, saute 2 minuty, dodać grzyby i mieloną szalotkę i saute przez 2 Więcej minut. Doprawić solą, pieprzem i cayenne. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
W średnim rondlu na średnim ogniu rozpuść masło. Gdy masło jest stopione, dodać mąkę, wszystko na raz i energicznie mieszać drewnianą łyżką, aż dobrze połączone. Nadal mieszać przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać mleko 1/2 szklanki na początku, dobrze mieszając, aby połączyć, następnie dodać 1 szklankę więcej mleka, mieszać, aby połączyć i doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu, następnie dodać 1/2 szklanki mleka i mieszać i dusić, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
8
Dodać przyprawy, połączyć z mieszaniną fasoli i wlać do przygotowanej patelni. Wierzch z 1 1/2 szklanki Panko okruchy, następnie zastrzeżone boczek, a następnie reszta panko lekko posypane na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Wstawić do piekarnika, ustawić timer na 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zegar KuchennyZegar Kuchenny
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
W średniej misce umieść maślankę, cebulę i szalotkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Odstawić 10 minut, dobrze spuścić.
12
W średniej misce połączyć mąkę i przyprawy. Gdy zielona fasola były w piekarniku 25 minut, na dużej patelni, ciepła oleju rzepakowego do 350 stopni F. podczas gdy olej jest ogrzewanie, pogłębiać odsączone cebuli i szalotki w mieszaninie mąki. Ostrożnie wrzucić do gorącego oleju, 1/3 na raz. Będą gotować szybko, 1 minutę lub mniej. Odwróć się, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Cienki-Cienki-
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Zdjąć i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
14
Niech olej ciepła między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
15
Gdy zegar zgaśnie na zieloną fasolkę, wyjąć z piekarnika, top z mieszanką cebuli szalotki, równomiernie pokryć zapiekankę, umieścić z powrotem w piekarniku i nadal gotować przez 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zegar KuchennyZegar Kuchenny
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
16
Wyjąć i odstawić na 5 minut przed podaniem.

Składniki

4paskiboczek pokrojony w plastry 1/2 calaboczek pokrojony w plastry 1/2 cala591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkachpo 1 zmielonej gałce muszkatołowej, zielu angielskim i goździkach9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1warzywo (np. szpinak)1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno1warzywo (np. szpinak)musztarda suchamusztarda sucha591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokoszerne marynatykoszerne marynaty907papryka habanerofasolka szparagowa, końce przycięte, pokrojone na 2-calowe kawałki (ważone przed przycięciem)fasolka szparagowa, końce przycięte, pokrojone na 2-calowe kawałki (ważone przed przycięciem)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo3/4 szklanki posiekanych ciasteczek Oreo4pieczarki, pokrojone w paski 1/2 calapieczarki, pokrojone w paski 1/2 cala1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu4boczniaki pokrojone w paski 1/2 calaboczniaki pokrojone w paski 1/2 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwePanko bułka tartaPanko bułka tarta1warzywo (np. szpinak)świeżo popękany pieprzświeżo popękany pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeżo popękany czarny pieprzświeżo popękany czarny pieprz1( bakłażany)czerwona papryka, pokrojona na kawałki 2 na 1/2 calaczerwona papryka, pokrojona na kawałki 2 na 1/2 cala1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala1warzywo (np. szpinak)1-1/4 łyżeczki posiekanego szczypiorku, podzielonego1-1/4 łyżeczki posiekanego szczypiorku, podzielonego1porcja startego parmezanuszalotka mielonaszalotka mielona31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejszalotki, cienko pokrojone z mandolinąszalotki, cienko pokrojone z mandoliną1łyżka czerwony ocet winnyVidalia słodka cebula, 1/2 pokrojona w dużą kostkę, 1/2Vidalia słodka cebula, 1/2 pokrojona w dużą kostkę, 1/22Reserved Vidalia cebula, cienko pokrojona, z mandolinąReserved Vidalia cebula, cienko pokrojona, z mandoliną
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn