Thai it you ' ll Like It gorące Curry wołowe miski z makaronem, Zielony Melon z limonką i sorbetem cytrynowym
Thai it you ' ll Like It gorące Curry wołowe miski z makaronem, Zielony Melon z limonką i sorbetem cytrynowym może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.65 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 58g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz olej wysokotemperaturowy, 3 funtowe grzyby shiitake, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę ziaren, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt miodowy i jagody mieszane z pełnoziarnistymi goframi jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest super. Podobne przepisy to Miseczki Curry Z Krewetkami I Makaronem W Stylu Tajskim, Tajskie Miski Z Makaronem Wołowym, oraz Zielone Curry Słodkie Ziemniaki Noodle Miski.
Instrukcje
1
Umieść stek z boku w zamrażarce na kilka minut, aby pomóc w cienkim krojeniu bezpiecznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Flanki
2
Rozgrzać 1/2 oleju szklanki na małej patelni na średnim ogniu. Pogłębiać plastry szalotki w skrobi kukurydzianej i strząsnąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski Cukierków
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
8
Dodać wołowinę i gotować w jednej warstwie przez 2 do 3 protokół. Obrócić mięso i dodać shiitakes, papryka słodka i ostra, czosnek i szalotki. Smażyć 2 do 3 minut, następnie dodać pastę curry, sos rybny i bulion i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Curry
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Sos Rybny
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Grzyby Shiitake
1 Pomarańcza, Skórka
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
9
Dodać edamame i gotować przez 1 minutę, aby ogrzać, a następnie dodać bazylii.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Aichenberg Premium Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.