Tex-Mex Chili
Przepis Tex-Mex Chili może zaspokoić Twoje Amerykańskie pragnienie w około 6 godzin i 20 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 493 kalorie, 47g białka, oraz 21g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 2,12 zł za porcję, ten przepis okładki 30% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogie danie główne dla Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz mięso wołowe gulasz, chili w proszku, Pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Hamburgery Tex-Mex, Kremowa Sałatka Z Makaronem Tex-Mex, oraz Tex-Mex Posiekana Sałatka Z Kurczaka podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej patelni, brązowa wołowina w oleju w partiach.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Przeniesienie do 6-qt. Wolnowar.
Wymieszać z fasolą, sosem pomidorowym, pomidorami, wodą, pastą pomidorową i salsą verde oraz przyprawami. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 6-8 godzin lub do miękkości mięsa.
Każdą porcję udekorować serem i kolendrą.