Teriyaki-szkliwione kasztany wodne z boczkiem
Teriyaki-glazurowane kasztany wodne z boczkiem mogą być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Ten przepis służy 22. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Oscar mayer boczek, paski pieprzu, sos teriyaki baste & glaze i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Boczek Kasztany Wodne, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Zawiń boczek wokół kasztanów wodnych i papryki; zabezpiecz drewnianymi wykałaczkami.
Umieść w płytkim naczyniu do pieczenia; pędzel z glazurą.
Piec 10 do 12 min. lub aż do przegrzania. Przed podaniem należy wyrzucić wykałaczki.