Tempeh ' Klopsiki
Tempeh ' klopsiki wymaga o 40 minut od początku do końca. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 36 kalorii. Ten przepis służy 20. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz sól, tempeh, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 35%. Spróbuj Jak zrobić redukcję balsamiczną w 10 minut z Tempeh i ogórkami (wegańskie, gf jeśli gf tempeh jest używany), Veggie & Tempeh Sloppy Joes + wszystko, co kiedykolwiek chciałeś wiedzieć o Tempeh, oraz Pomarańczowy imbir Tempeh i Brązowy Ryż Sałatka z pomarańczowym balsamicznym Vinaigrette (wegańskie, bezglutenowe, jeśli stosuje się tempeh bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmarować blachę do pieczenia.
Doprowadzić garnek wody do wrzenia; gotować tempeh we wrzącej wodzie, aby zmiękczyć smak tempeh, o 5 protokół.
Drenaż i schłodzić tempeh.
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj, aż równomiernie się pokruszy.
Przełożyć chleb do dużej miski. Crumble schłodzone tempeh na bułce tartej; dodać parmezan, jajko, pietruszka, oregano, bazylia, czosnek w proszku, sól, czarny pieprz, i pieprz czerwony płatki; dobrze wymieszać za pomocą rąk. Formować mieszaninę tempeh do 1-calowych kulek i ułożyć "klopsiki" na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 10 protokół; flip "klopsiki" i kontynuować gotowanie, aż lekko rumiane, o 10 więcej minut.