Tarty z jabłkami i serem Gruyère

Tarty z jabłkami i serem Gruyère
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, żurawinę, Skórki ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Jabłkowe Tarty Gruyère, Gruyère Grillowany Ser Z Sałatką Jabłkową, oraz Mesclun z grillowaną cebulą, jabłkiem i serem Gruyère dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 204°. rozwiń skorupy pie; toczyć każdą skorupę do 12-calowej rundy. Używając 3 1/2-calowego okrągłego noża, wytnij 10 rund z każdej skorupy, w razie potrzeby zmieniając ciasto. Wciśnij każdą rundę do miseczki muffin o regularnym rozmiarze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszać kostki jabłka i sera; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W 8-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać szalotki, gotować 2 do 4 protokół, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
5
Wyjąć z ognia; wymieszać z mieszanką jabłkową. Łyżka heaping łyżka mieszanka jabłko szalotka do każdej filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
6
Piec 24 do 27 minut lub aż skorupa jest złoty kolor i ser topi. Schłodzić w patelniach 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Wyjąć z kubków muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
8
Tymczasem w średniej misce wymieszaj orzechy, żurawinę i tymianek. Łyżka około 1 łyżeczki mieszanki orzechów na każdej tarcie. W razie potrzeby udekoruj tarty dodatkowymi gałązkami tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
żurawinażurawina
OrzechyOrzechy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Podawać na ciepło lub chłodno.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn